Dec
30
2010

Hemfärd

Vi åkte hem redan i förrgår, stannade till i Sundsvall hos Johans andra syster. Det blev lunch och lite spanande i Birsta City. Tydligen är det djungels lagar som gäller vid parkering, ingen följer skyltarna, alla parkerar där de känner för. Galet vad mycket folk som rasslade runt bland reahögarna. det gick knappt att ta sig fram, och hittade man ens något var det inte på fråga att prova plagget, milslånga köer. Bestämde man sig för att köpa något var det lika långa köer för att betala. Vi nöjde oss med lunch, inget shoppande.

Eller Johan fick tag på ett par vinterboots från Sorel. (Som både Kling, Fahrman och Rebecca använder). Johan är trendig i år. För övrigt tror jag att Sorel satsat hårt på att marknadsföra sig genom modebloggarna. Hoppas innerligt att folk dumpar sina Uggs nu,they are so last season! Dessutom går de sönder, en efter en

Den här skylten tror jag inte var med på mitt teoriprov när jag tog körkort. Men i Norrland för man se upp för skoteråkare.

Sundsvall by night

Written by Jimmy Whoo in: Life,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning