Dec
29
2010

Dr Denim

Jag kommer att behöva rensa i min garderob rejält de kommande dagarna. Dels för att jag inte kommer att ha plats med allt nytt och dels för att jag sparat alldeles för många gamla jeans från min anorektiska tid. Jag kommer nog aldrig komma i ett par 26″-28″ igen. Därför kan jag lika gärna skänka bort dem. Nu är det 30″ som gäller. No more, no less.

7 par Nudie jeans storlek 28″ och 4 par Tiger of Sweden 26″ o 27″. Någon som känner för att överta dem? Eller jag kanske borde göra något roligt med dem? Sy en snygg väska av dem? Hmm… Någon som har en vettig idé för gamla jeans?

Mina nya pärlor kommer från Dr Denim

Written by Jimmy Whoo in: Life,Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning