Dec
29
2010

Sweet home

Det har blivit en hel del liggande under julledigheten. Man ligger så fort man får en chans. Alltså jag tänker mest på vågrätt läge, inte det ni säkerligen tänkte på. Vila, ledigheten är ju till för att vila upp sig. Jag kan säga att jag aldrig haft sådan nytta av mina duntofflor och raggsockor som denna vecka. Jag är supernöjd med min packning. Allt har blivit använt, förutom två par solglasögon och en klocka, men annars har allt varit på åtminstone en gång. Kommer visserligen att komma hem med dubbelt så mycket packning eftersom shoppingen gått väldigt mycket över förväntan, men det är det värt!

Borta bra men hemma alltid bäst. Ingenting slår min egen säng.

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning