Feb
26
2009

Gregers

En annan butik som blev en stor favorit hos mig är Gregers, mitt inne i Umeå centrum. Butiken är ett praktexemplar av allt som tidningen King tipsar om, allt fanns där, precis som på Ströms i huvudstaden. Jag gick dit i jakt på bröstnäsdukar till bröllopet. Eftersom jag inte valt skjorta eller slips än var det väldigt svårt att välja bland den kopiösa mängden näsdukar som fanns, olika färger, storlekar, material och mönster. Jag har faktist aldrig inhandlat bröstnäsdukar förr, vet inte vilken prisklass man letar, men de jag fann gick på 200:- styck, jag kunde inte välja enbart en eftersom man vill kunna variera sig, så det blev 4 stycken. Färgerna indikerar lite om vad jag väljer mellan för skjortor och slips till på lördag. Min personliga favorit är den gula, trots att det inte riktigt är vårväder här uppe än.Sedan är ju frågan vilken sorts vikning man skall tillämpa, dagen till ära. Som tur är finns det andra bloggare som kan sådant. Till exempel "En ung gentleman".
Written by Jimmy Whoo in: Style |

1 kommentar »

  • I want to thnkx for the efforts you have put in composing this blog post. I am hoping the same high-grade article from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to begin my own blog now. Truly the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.

    Kommenterat av: Euro2012 Betting Football | 21 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning