Dec
28
2010

Triss i rutor

Jag har fullkomligt frossat i galet snygga skjortor, rutiga ska de vara. Carlings hade t.ex. en hel vägg med dem i alla dess färger och kombinationer för 50% off. Gissa om jag stannade länga i provhytten. Johan blev galen på mig. Samtidigt kan man ju inte köpa på sig för många heller, man ska hinna använda dem.

När jag provar nya kläder vill jag gärna få en vision om när, var och hur jag skulle använda plagget bäst. Får man flera idéer är det absolut ett bra köp.

Jag gillar dessa med lite extra detaljer såsom lappade armbågar. Jag är fortfarande helt förvånad över vart jag än vänder så finns min storlek, det händer liksom aldrig på hemmaplan.

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning