Dec
28
2010

Nordmaling

Vi tänkte ta en raggarrunda runt Nordmaling, för att kolla in det nybyggda Resecentrum. Botniabanan är ju som en guldgruva för närliggande byar in mot Umeå. Den här skylten fångade mina ögon. Kläder för 10:-, det måste vi ju kolla in. Självklart gick jag inte dit med särskilt mycket förväntningar. Med all rätt, det var inte mycket att hänga i julgranen förrän jag hittade bebisavdelningen. Fanns mycket Alfons Åberg-kläder. Både till flickor och små pojkar. Dock var det mest spädbarnsstorlekar och de bebisar som redan tittat ut växer så det knakar, men något litet fann jag allt. Till vem kan jag inte avslöja.

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |

7 kommentarer »

 • Söta alfonsar=)

  Kommenterat av: lillebabben | 28 december, 2010
 • Visst var dem. men bara storlek 56 och 60

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 28 december, 2010
 • Förresten Jag trodde du var en Barbamamma?

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 29 december, 2010
 • jaa det är jag oxå:)

  Kommenterat av: lillebabben | 30 december, 2010
 • När kommer Nils och hämtar sin Nyårspresent?

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 december, 2010
 • Oj har han en nyårspresent att hämta=)
  Trevligt!!
  Flundrar på å åka med på söndag faktiskt…men bara kanske kankse kanske=)

  Kommenterat av: Lillebabben | 30 december, 2010
 • Ja men det tycker jag!

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning