Dec
27
2010

Movies

Eftersom Johans föräldrar har alla filmkanaler man kan ha så har det blivit en hel del filmvisningar. De  man missat att se på bio. Några favoriter är 21 och Vantage Point, riktigt geniala filmer, just the way I like them. Det blev även Wallander; Vålnaden, Dödsängeln, Läckan och Skytten. Wallander växer på mig, jag gillade de inte i början, men de börjar bli bättre och bättre.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

1 kommentar »

  • Sv: Härligt! Jag har som sagt , som du skriver mest jobbat!
    Jag är inne i en period där det känns som om jag mer eller mindre har flyttt till jobbet! Men även hunnit med att fått lite kvalitetstid med min älskade sambo.. Men nu är han påväg till jobbet igen så 14 dagar som jag ska spendera på jobbet även jag1

    Kommenterat av: Tommy | 28 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning