Dec
27
2010

This is not a shoe

I love my new shoes. Det är dessutom ett par ur Converse Product (RED), alltså går en del av intäkterna till stöd av forskningen mot Hiv/Aids, tuberkulos och Malaria. Mitt tredje par som stöder forskningen, vilket känns bra!

Jag hittade dessutom denna snygga polotröja på Carlings. Tror det är en typ av oversized tröjklänning egentligen. Men jag har så pass lång överkropp att jag fyller ut den. Den är dessutom i storlek xs, så den får lagom tight fit. Inte syns väl det att jag hittade den på damavdelningen?

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Shopping,Style |

2 kommentarer »

  • Sv: Haft en bra julhelg?

    Kommenterat av: Tommy | 27 december, 2010
  • Definitivt!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 27 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning