Dec
26
2010

Umeå

Vi valde mellan en dag på stan eller skidbacken. På sätt och vis ångrar jag mig att vi inte tog tillfället i akt och körde lite slalom. Men jag är sjukt nöjd över mina inköp, som kunde varit slutsålt om vi väntat tills imorgon.

Jag ska nog be min mor skicka mina pjäxor så jag kan Åka lite i Hammarbybacken när jag kommer hem. Dumt att jag haft mina nya skidor stått oanvända och samlat damm över tre år nu.

Det jag egentligen skulle skriva om var att det är så pass kallt i Umeå att de kan ha isskulpturer på torget, snyggt! Just nu är det dock bara minus 16 grader, men det blåser tokmycket och vinden gör det sjukt mycket kyligare.

Written by Jimmy Whoo in: General |

2 kommentarer »

  • Snyggt!!!

    Kommenterat av: Dolores | 26 december, 2010
  • Ja, ni har väl också kallt nog för lite skulpturer?

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 26 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning