Dec
26
2010

Chronicles of Narnia; Voyage of the Dawn Treader

Biopremiär i Umeå, tredje filmen om Narnia. Jösses vad man blivit bortskämd med biosalongerna hemma i Hufvudstaden, t.o.m. Sf Sergel känns lyxig jämfört med här uppe. Vilken tur att jag klädde mig lätt för det fanns knappast benutrymme. Man satt i knä på grannen, slog i knän i stolen framför, och självklart saknades läskhållare.

Den här filmen hade jag faktiskt läst boken om innan så jag kände igen nästan allt. Stor besvikelse på 3D-effekterna som var näst intill obefintliga. De hade kunnat spara en del slantar och skippat 3D. Filmen i sig var trevlig, lättsam, inte alls lika mycket action som de tidigare utan mer äventyr. Det visste jag visserligen om eftersom jag läst boken. Absolut sevärd, men köp den på dvd och ta en myskväll hemma istället.

Slipsen har jag enbart för att vi var på julmiddag tidigare på dagen. För övrigt mest uppklädd på hela biografen…

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning