Dec
25
2010

Julafton

Vi bytte ut Kalle Anka mot Harry Potter, Jultomten mot tomtenissar och renarna mot dvärgar, men är det en sak som består så är det julmaten. Maten är den samma år efter år, oavsett var man firar julen (i Sverige såklart).

Många fina julklappar blev det. Hercules och Charlie fick leka med tikvalpen Enni , och så gott det gick med  Tina (13 årig finnspetstik). Man blev lagom halvmosig efter all mat och jag tror det blev en eftermiddagslur för alla utom Elvin. Elvin var den som fick Nintendo DS i sitt paket.

Själv fick jag mjuka klappar, de kommer väl dyka upp här så fort jag får användning av allt. Johan däremot fick en Orgasmatron mini Deluxe. Googla det ni!

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Party |

2 kommentarer »

  • Vad snyggt!

    Kommenterat av: Nils | 25 december, 2010
  • Tack så mycket!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 25 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning