Feb
26
2009

Filippa K

Ett av mina favoritmärken är Filippa K, jag uppskattar för övrigt mycket svensk design. Därför blev jag så glad när jag såg en jacka jag spanat på för kanske 1,5-2 år sedan från Filippa K, den fanns på rea. Från 3 999:- nedsatt till 600:-, passar mig utmärkt, att det dessutom var en enda kvar med storlek XS måste betyda att den var till för mig! Det som utmärker den är kragen, som är väl tilltagen, nästan som en draculacape. Vi kommer fira in våren tillsammans, jag och jackan.

Jag har dessutom börjat använda min Timberlandkängor som jag inhandlade för något år sedan men som legat i skymundan i garderoben. Helt nya, oingådda, gissa om jag har skavsår. ajaj. Men det var det värt.Man skymtar även den nya rugbytröjan signerat Ralph Lauren under.
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning