Dec
23
2010

Roadtrip

Jösses, att ta sig ur Stockholm var inga problem, knappt några bilar alls på Essingeleden. Däremot har det hunnit bli mörkt, och vägen är smal och isbelagd. Tydligen är det inte bara i Hufvudstaden de plogar dåligt.

Vi har behagliga 23 grader inne i bilen, men tempen ute har sjunkit rakt nedåt och landat på minus 32 grader. GPS:en säger att vi är framme 00:44 på Julaftonsnatten.

Det verkligen sniglar sig fram, sjukt obekvämt att sitta i bil 10 timmar. I vanliga fall blåser vi på i 130km/h och kommer fram på 5,5 timmar, men nu toksnöar det och dåligt väglag håller oss på stadiga 80 km/h.  Fast nu är vi snart framme, i Norra Landet.

Jag älskar min nya leopardpäls, den är heavenly soft runt halsen, den får nog vara på hela julen.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning