Dec
23
2010

North pole

Well I’m off to the North Pole and visit Santa. Huset är låst och larmat. Varför någon frivilligt åker norrut till de minus 35 graderna vet jag inte. Men vi har lovat att fira jul på nordligare breddgrader. Vanligtvis åker vi till Dalarna men i år blir det Norrlandet. Jag saknar utförsåkning, men jag vet inte om vi hinner med något denna gång. Eftersom det bara blir en blixtvisit.

Hoppas trafiken inte är alltför busig, vi är väl inte de enda som ska norrut. Någon sexig liftare som vill följa med?

Jag tror att jag är väl rustad och har anpassat min packning för polarkylan. Det logiska vore att ta på mig min Goosejacka, men den är både otymplig i bilen och för ugly för en dag på stan. Ingen av mina rockar däremot tål minusgrader, ska man lida pin och vara fin, what to do?

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning