Feb
26
2009

Bonde söker man…

Jag skulle kunna söka till programmet bonde söker fru, till skillnad mot shoppingdagen har vi nu varit rätt så bondemanliga, huggit ved och staplat på släpet, så nu ska vi aldrig behöva frysa i huset längre! Eftersom det är jag som klagar mest på värmen i huset var det såklart jag som fick ta tag i vedhuggningen, detta är inget Sarah Jessica Parker skulle ha gjort! Jag är UNIK! Visserligen har jag mina kunskaper sedan lumpen på I5 Östersund till min fördel.Nu är jag helt slut. Vi har dock tagit på oss att laga middag åt Johans syster med familj. Aldrig får man sova. Imorgon ser jag fram emot lite skoterkörning!

Written by Jimmy Whoo in: Life |

1 kommentar »

  • Amazing! It is like you understand my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, besides that, this is outstanding blog. A great read. I will certainly revisit again.

    Kommenterat av: Betting Euro2012 | 21 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning