Nov
30
2010

A-B-C

Jag var iväg till Danderyd/Djursholm en sväng ikväll. Skulle hämta ut ett levererat paket. Men det är en julklapp så jag kan inte förtälja vad det är. Finns att köpa på A-B-C-leksaker är allt jag kan säga…

På hemvägen kom Johan på att han skulle ut och springa, med båda hundarna. Vad skulle jag göra då, om han är iväg med båda dvärgarna? Jo jag ringde dit Lolas hund Amigo så jag hade någon att gå med iaf.

Look: Päls; Zara, ytterrock; Tiger, kofta; h&m, jeans; Neverdenim, skor; Timberland.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Outfit,Shopping |

5 kommentarer »

 • Snäll du är Jimmy!!!!
  Söta ni är!!!

  Kommenterat av: Dolores | 30 november, 2010
 • Ja jag vet, för snäll för mitt eget bästa :-D

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 november, 2010
 • Va gulliga ni är som tar hand om Lola o Amigo=)

  Kommenterat av: lillebabben | 2 december, 2010
 • Ja man får ju ta sitt ansvar Lillebabs…

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 2 december, 2010
 • Det är bra det=)

  Kommenterat av: lillebabben | 2 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning