Nov
30
2010

Karriärval

Om jag skulle valt samma karriärbana som Johan skulle jag sett ut så här. Iaf de första dagarna sedan blir man väl antagligen av med stämpeln.

Men nu har jag ju givetvis inte det och har inga planer på att byta min karriär. Men indirekt så arbetar jag för dem ändå. Johan tar ju hem mycket av personalens tvätt för att tvätta åt dem. Jag vet inte om det är beräknat från hans sida men i vårat hushåll är det ju faktiskt jag som sköter tvätten så det blir  jag som får ta hand om deras tvätt också. Helt utan lön dessutom.

Undrar vad de skulle säga om jag börjar fakturera från mitt företag?

Written by Jimmy Whoo in: Work |

8 kommentarer »

 • vilken tröja tkr du e snyggast på min blogg ? ;)

  Kommenterat av: Veronica Berggren | 30 november, 2010
 • Bra jobbat!!!

  Kommenterat av: Dolores | 30 november, 2010
 • Vad menar du Dolores?

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 november, 2010
 • Sv: Veronica, röd!

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 november, 2010
 • Att du tvättar till ICA….

  Kommenterat av: Dolores | 3 december, 2010
 • Ja jag har väl inte så mycket val när de hamnar i den vanliga tvätthögen..

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 4 december, 2010
 • Thankx so much for this! I haven’t been this moved by a blog post for a long period of time! You’ve got it, whatever that means in blogging. Well, Youre certainly someone that has something to say that people need to hear. Keep up the great work. Keep on inspiring the people!

  Kommenterat av: Betfair Promotion Code | 20 december, 2010
 • What a helpful read man. Great Share. However I’m having trouble with ur RSS . Don’t know why Unable to subscribe. So anybody else getting similar rss feed issue? Anyone who can help please reply. Thnx

  Kommenterat av: Betting Euro 2012 Bookmaker | 21 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning