Nov
29
2010

Zara

Jag har provat lite nya ting på Zara. Jag gillar Zara, de har mycket snyggt till överkomliga priser. Dock har de lite udda storlekar och passformer. Typ den första stickade tröjan var pälsklädd på insidan, och dubbelknäppt på framsidan, vilket gjorde att vem som helst får ölmage i tröjan. Synd för den är väldigt snygg på bild. Jag skulle vilja ha alla som jag provade men de satt så konstigt att jag skippade dem. Vissa saker är snyggare på bild än irl. Det blev dock en pälskrage/halsduk. Den är så mysig att ha på sig, definitivt ett toppköp denna säsong…

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |

2 kommentarer »

  • fin fin blogg du har =)

    Kommenterat av: Fredrik Frisören | 29 november, 2010
  • Tack så mycket!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 29 november, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning