Nov
28
2010

The Expendables

Dolph Lundgren gör sin roll ruskigt bra. Love swedish actors! Men, själva filmen, The Expendables, vet jag inte riktigt om jag tyckte om. Jag kollade visserligen inte helhjärtat på den. Pysslade med lite annat krimskrams samtidigt. Det är ju faktiskt 1:a advent. Trots att vi har hemmabiosystem så tror jag denna rulle ska ses på bio med ännu bättre ljud!

Hur man fått in alla toppnamn som Dolph Lundgren, Steve Austin, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jet Li, Mickey Rourke, Jason statham & Arnold Schwarzenegger i samma film, det är frågan…What a budget.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

2 kommentarer »

  • After read few of the articles on your site since yesterday, and I truly like your way of blogging. I tag it to my favorites internet site list and will be checking back soon. Pls visit my site also and let me know your thought.

    Kommenterat av: Betting Euro 2012 Soccer | 21 december, 2010
  • you are now one of the chosen few and are now a disciple of the Master. shaft in the shell, as well as generators fag bearings. Number 10: ”Prairie Wedding” from Sailing to Philadelphia.

    Kommenterat av: FAG Tapered Roller Bearings | 30 juli, 2013

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning