Nov
28
2010

Knitwear

Jag har hittat två stickade tröjor som jag gillar. En grå och en blå. Senaste tiden har jag varit fruktansvärt dålig på att handla färger. Det landar alltid på grått. Jag vet inte om det är för säsongen, men jag har börjat gilla färglösa kombinationer. Det bästa var att det endast fanns XS och S kvar i butik. Hur det nu kan komma sig. Det finns aldrig annars. Vilken ska jag välja av dessa?

Grå eller Blå?

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |

3 kommentarer »

  • Grå!

    Kommenterat av: Kristina | 28 november, 2010
  • den gråa:D

    Kommenterat av: william | 28 november, 2010
  • Det blev den grå också!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 28 november, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning