Nov
28
2010

Big deal

Inte får jag ha mina saker för mig själv längre. Johan har klämt i sig i min jacka. Han har upptäckt hur fantastiskt skön den är nu när temperaturen sjunkit under 10 minus grader. Och den passar ju faktiskt oss båda. Den har alltid varit en aning för stor för mig, och sitter väl lite tight på Johan med det går an. Dock misshandlar han pälsen, me dont like! Han får låna den så länge jag slipper gå ut med hundarna. Deal!

Man får väl försöka vara lite snäll. Johan gjorde faktiskt hemlagat godis igårkväll. Knäckpopcorn. Han skulle gjort colapopcorn, men det blev som det blev. Väldigt enkelt, man poppar popcorn, fyller muffinformar med dem och gör en sats knäck och häller över. Ställ in i frysen ca en timme och så är det klart!

Written by Jimmy Whoo in: Life |

1 kommentar »

  • Thankx so much for this! I have not been this moved by a blog post for a long time! You have got it, whatever that means in blogging. Anyway, You’re definitely somebody that has something to say that people should hear. Keep up the outstanding job. Keep on inspiring the people!

    Kommenterat av: Betting Euro 2012 Voucher | 21 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning