Nov
26
2010

Eat Pray Love

En flaska vin, en tänd brasa och Julia Roberts som sällskap. Min kväll med Eat Pray Love. Definitivt en sevärd film. Underbar som den bara kunde bli med Julia Roberts. Lite långtråkig dock, men roligt att se Tuva Novotny chilla med Julia…

Ibland är det skönt med en ensam kväll hemma. Vad är väl en middag på Slottet jämfört med egentid ?

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

1 kommentar »

  • Oh boy! It is like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some images to drive the message home a bit, but other than that, this is helpful blog. A great read. I’ll certainly return again.

    Kommenterat av: Euro2012 Betting Bonus | 21 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning