Nov
23
2010

Light vs. Dark

Jag älskar vintern. Skidåkning, snön och lugnet. Idag kom vintern (igen), snöstorm och kylan. Alltså den negativa delen av vintern är ju att det blåser fruktansvärt kallt. Det är lugnt så länge snön får ligga stilla och bara vara vacker.

Man kan ju inte mer än längta till värmen, för hur älskvärd vintern än är så ligger den på det mörka och kyliga delen av året. Mörkret tål jag inte. Jag älskar ljus och värme, helst solljus såklart.Dessutom gillar jag inte lager på lager. Man måste ju pälsa på sig för att inte frysa, men så fort man kommer inomhus t.ex. i en butik så blir det för varmt. Man orkar inte ta av sig allt och prova nya kläder. Då avstår jag hellre från att shoppa. För jag vill prova innan jag köper. Orka gå och lämna tillbaka/byta om man nu skulle få hem fel storlek.

Jag ska nog önska mig ett solarium i julklapp…

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning