Jul
24
2009

Efter regn & rusk…

Så kommer solsken. Det stämmer oftast. Inatt var det värsta regnovädret, lika imorse. Självklart tog jag med mig ett paraply. Halvvägs till jobbet spricker det upp och solen kommer fram. Jag iklädd helsvart, bärandes på paraply var helt plötsligt väldigt no no no…

Skönt att det är fredag och man får gå hem tidigt från arbetet och slänga av sig kläderna och softa. Johan jobbar till kl 20 så jag har hela eftermiddagen för mig själv.

Jag ser nu programmet "Made" på Mtv. En brud från Ukraina, tomboy, som ska bli omgjord till beautyqueen. Om du kunde bli omgjord för en dag, vad skulle du vilja bli? Jag skulle nog vilja att vädret alltid följde min outift. :-D
Jag och mitt tredje ben, stöttepelaren, paraply från JC.
Skjorta; Topshop, tröja; Ralph Lauren, byxor; G.star, skor; Cheap monday.
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning