Jul
24
2009

Pre-pride

Denna helgen är det pre-pride. För er som inte förstår, det är helgen innan Pride, då man börjar förfesta innan den riktiga "festivalen" kommer igång, då man super i 7-9 dygn, beroende på när man börjar/slutar.

Hade jag varit 20 år nu hade det varit höjdpunkten på året. Slippa alla dryga Sthlmspojkar och fylla staden med nytt kött, både inhemskt, nysvenskt och importerat. I dagsläget kunde jag inte bry mig mindre. Ser varken fram emot eller avskyr det. Jag ska besöka parken en dag/kväll, enbart för att umgås med goda vänner. Ska självklart se på paraden, bara för att uppleva den glada stämningen i publiken, på Hornsgatan of course!

Att själv spöka ut sig, klä av sig eller whatever, det är förlegat till tonåren. Känns inte riktigt ok längre. Men en fredag som denna kan jag bjuda på dessa bilder, för att visa att vi alla varit där, Wild & crazy. Då man ställde upp och volontärjobbade i pridepark om dagarna och festade nätterna långa ända till gryningen.
Förkärlek till fluffigt. Det har jag än idag.
Written by Jimmy Whoo in: Party |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning