Jul
26
2009

The Rachel Zoe project

Jag älskar reality-serier, eller liknande. Mitt nyfunna obsession är på Tv3 just nu, The Rachel Zoe project. Tydligen är hon en känd stylist som anlitas av alla A-list celebs. I serien får vi följa henne och hennes lilla firma när de ska ta den till en ny nivå, utökat till ett eget "märke".

Jag som trodde mitt liv var stressigt. Jag blir ju helt nervös att se hur hennes liv ser ut. Visst kläder/shopping är kul, men att jobba med det verkar ju som värsta persiska marknaden.

Hon har dessutom anställt en second assistent Brad, en assistent till hennes ordinarie assistent Taylor. Brad is the cuuutest, hon rekryterade honom från Vogue. Självklart tål de båda inte varandra och ändå måste de jobba tillsammans för att avlasta Rachel.

Jag vet inte om jag kommer orka vänta till varje söndag för att se programmet, det ser ut som att jag måste ladda hem serien bums! Nästa vecka blir det vattenskada i hennes studio, klänningar värda flera miljoner blir förstörda, och BRAD får skulden. No no no no….
The Rachel Zoe project launch party.
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning