Jul
26
2009

Cozy

Varför måste helgerna vara över så himla fort? Om veckorna kilade på i samma fart skulle man vara död för länge sedan. Jag vill ligga åtminstone någon dag till på soffan och bara softa i myskläder.

Ännu en film med gaytema ikväll, "Holding Trevor" . Kärlek och sorg med Jay Brennan från Shortbus.

Imorgon är det Officiellt Prideveckan. Vi börjar med barbeque tillsammans med våra favoritdrugor från Linköping, Paloma och Musen. Faghagsen är också bjudna. Vi får se hur många som ansluter. Jag har dock ingenting fab att ha på mig. Jag borde ha spenderat helgen i city shoppandes, nu jobbar jag ju hela veckan, och är uppbokad om kvällarna. Får väl ta och återanvända, något fluffigt kanske?
Myskläder är underskattade.
Mina kommer från Jack&Jones.
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning