Jul
28
2009

Hermans veggie garden

Jag har spenderat hela min eftermiddag på södermalm, Ersta. Fikat och käkat på Hermans trädgårdscafé. De har enbart vegetariska rätter, och en magnifik utsikt över Djurgården, från södermalmsidan. Promenerat kring gamla kvarter, vissa delar av östra södermalm har verkligen stått stilla i tiden, helt fantastiskt.

En sväng till Sickla var vi också, så att Fifi Fab fick spendera lite cash. Jag hittade snyggaste solbrillorna från Prestige -Swedish design. Stora bågar med blom-mönster. Modellen heter Klara! Fanns även i enfärgat, men jag kände att multicolor är mer jag. På Monki kunde man få "den lilla svarta" perfekta cocktailklänningen för 45 svenska kronor. Ruskigt fynd för Fifi. Var finns herrbutikerna med dessa reor?
Vi försökte oss på Mosebacke torg, men där fanns inte en enda sittplats.
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning