Jul
29
2009

Shopping.

Vi shoppade lite i Sickla igår. Kändes dock lite surt att Best of Brands fortfarande segar på med sina 30%. Inte förrän i augusti höjer de till 50%. Men vad har de missat, alla andra är redan på 75% rea kom igen!! Bättre priser vill vi ha!

Jag och Johan insåg iaf att vi
spenderat alldelens för mycket tid ihop, Kom ut ur provhytterna och plockat på oss likadana tröjor. Suck & stön. Jag köpte den inte. Däremot två tischor fick följa med och solglasögonen från Prestige – Swedish design som jag nämde igår. Tischorna lär hamna på bild senare i veckan, kanske redan imorgon eller idag, eftersom det vankas fest!

Jag ska iväg senare idag och köpa lite förköpsbiljetter.
vilka fester jag ska gå på, det får ni veta senare! Party!Söt, sötare, sööötast!
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning