Jul
29
2009

På bussen…

Imorse var jag himla trött och grinig på väg till jobbet. Snooozade alldelens för länge. Men jag var riktigt nöjd med tischan och hela outfiten för den delen som jag lyckades knåpa ihop i sömnen. Sommarfräsch. Försökte febrilt att få till en bild på bussen. Inte det lättaste kan jag säga, utan att skämma ut sig bland de andra resenärerna…

Buss 4 vid Gullmarsplan har fått många nya snygga resenärer på sommaren,
me like a lot. Undrar bara vad de gör uppe kl 07.

På mig har jag silvergrå byxor; Cheap monday, skor; unknown,
tischa; J&J, klocka; Ethan.

Tischan är väldigt "Cosmo". Något typsikt som han skulle bära.
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning