Jul
29
2009

Ambassadeur

Det är stor fest på Ambassadeur ikväll till ära för de 2000 amerikanska homosar som åker den scandinaviska kryssningen med Atlantis. Jag var på samma/lika fest för två år sedan och lärde känna några nya vänner från USA. Började snacka med två av dem, som faktist var bröder, över nätet för att till min stora förvåning få reda på att de båda omkommit i en tragisk olycka 3 månader efter de kommit hem från kryssningen. Hemskt.

Jag ska inte gå på fest ikväll. Vi hade planerat in bio, men eftersom Ica inte klarar sig utan Johan fick han jobba över till kl 20. Det räckte inte med att han började jobbet kl 05.30. Förstår inte hur det går ihop, Det är aldrig någon som tar något ansvar där.

Det blev iaf ingen bio. Jag och Herkules låg hemma och väntade hela kvällen tills vi somnade på soffan. Precis vaknat och är lite halvseg. Ska slösurfa och lägga mig för natten. Utvilad inför morgondagens Prajdande.
God Natt.

Pikétröja; Burberry, klocka; Ethan.

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning