Jul
31
2009

Schlagerafton

Det var superb väder till de sista två låtarna, då kom skyfallet. Men till dess var allting på topp. Tråkigt att de inte fått dit artister för att fylla ut hela kvällen. Istället för 18:00-24:00 pågick det 19:30-23:00. dåligt. 60% av tiden var dessutom coverband. Visserligen bra coverband, men ändå. Man vill ha de riktigta artisterna!

Middag och fördrinkar på Mälarpaviljongen efterföljt av shottar i Gröndal, för att sedan inta Pridepark. Skulle dra vidare för mer fest men, jag jobbar imorgon, så vi tar igen det i helgen. Puss & Snusk.

Charlotte Perrelli, Velvet och Lili&Susie, Ni var helt klart bäst ikväll!
Jag har haft en übertrevlig kväll. Tack och bock!

Ps. Skulle vilja gå på Patricias skumparty,
men jag är redan blöt och kall så vi skippar det denna gång
.
See you tomorrow. More Party!

Piké; Burberry, bälte; Gant, shorts; h&m, skor; Converse

Written by Jimmy Whoo in: Party |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning