Okt
31
2010

Himlen är oskyldigt blå

Jag var på bio ikväll. Ensam, och inte alls förberedd på att det första man får se är en hård Skarsgårdssnopp på bioduken. Fnittrande bögen ute på kanten av salongen, det var jag det.

Jag ska berätta som det var, för helt ensam var jag självklart inte. Jag, Johan , Fifi & Sandy skulle se film i Sickla. En timme innan kommer min syster Lola på att hon vill följa med, hon hade tidigare tackat nej. Så vi hoppades det skulle finnas platser kvar i närheten av de vi bokat. Det fanns det sa biogubben i kassan. Fast när vi kom in i salongen så hade han missuppfattat oss så platserna var på varsin sida av salongen. Jag tog på mig att sitta ensam så Lola skulle slippa den skammen. För gissa om folket runtomkring mig kollade snett när jag slog mig ner ensam i mitt hörn…

Det struntar jag såklart i, vill jag nu sitta ensam i salongen så är det väl min ensak inte deras, även om jag inte var ensam på riktigt, det visste ju inte någon annan.

Filmen var iaf schysst. Inte sådär typisk som svenska filmer brukar vara. Jag var glatt överraskad. Men alla filmer med snoppar, är ju sevärda i min mening! Sen att det ryktas att det var en stand-in snopp för Skarsgård gör ingenting. Svensk film har nog inte råd att visa en äkta Skarsgårdssnopp, det finns det nog inte budget för…  men snopp som snopp. Väldigt osvenskt dock att visa en halvhård snopp i närbild.

Det blev väldigt mycket snack om snopp, men vad kan man vänta sig av en bög. Snopp är gott liksom. Snoppen har ju egentligen ingenting med handlingen av filmen att göra, men jag antar att snoppen drar publik för fullsatt, det var det!

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

4 kommentarer »

 • Snällt att ni tog me Lola ut!!!!

  Kommenterat av: Irene | 31 oktober, 2010
 • Ja någon måste ju se efter barnet…

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 31 oktober, 2010
 • Snorren var fejk. En av våra kompisar jobbade med filmen så det är en 100% säker källa!! Sorry!!

  Kommenterat av: Fittan Fes | 2 november, 2010
 • Kuk som kuk ändå hehe =) Vems var den då?

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 2 november, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning