Okt
31
2010

Svanenmärkt hundtrick

Alltså Svanar är ju elaka fåglar. Vi tog en promenad längs vattnet och det var två enorma svanar som simmade efter oss hela tiden. När hundarna närmade sig vattenkanten så kom en av svanarna och fällde ut vingarna och väste som en orm. Läskiga djur. Tur att mina små klarar sig och kan skälla ut dem.

Var iaf på Drottningholm med Lola. Fanns flera potentiella pojkar lämpliga för ”hundtricket”. Men Lola är ju för feg för att våga. Jag kan ju visserligen göra det, men det är ju inte jag som behöver någon, jag har redan min man.

Har två trötta hundar som behöver ett rejält bad just nu. Helt leriga är de, alla stora hundar dreglar och lägger tassarna på dvärgarnas rygg. Urk. Vi får försöka att bara leka med småhundar hädanefter.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life |

2 kommentarer »

  • Fina Bilder!!!

    Kommenterat av: Irene | 31 oktober, 2010
  • Eller hur, visst är de!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 31 oktober, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning