Okt
30
2010

Halloween

Känns som om det största problemet för helgen är att välja godis. Iofs tror jag knappast att några snorungar kommer att komma hit för ”Trick or treat”, så det slutar väl med att jag får äta upp allt själv. Inte mig emot, har bunkrat upp med lösviktsgodis, Ahlgrens bilar, Häagen-Dazs vanilla caramel brownie, chips, ostbollar, dip, Fanta lemon, Coca-cola, smulpaj skogsbär och ostbågar. *Mums som Maria Montazami skulle säga.

Man har väl vuxit ifrån att klä ut sig, men sockerchock, det behöver vi alla.

Written by Jimmy Whoo in: Life |

2 kommentarer »

  • Bra Jimmy…Ät på!!!!!!!!!

    Kommenterat av: Irene | 30 oktober, 2010
  • Haha Dolores!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 oktober, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning