Okt
30
2010

Aussiebum

Imorse tog jag och mina Aussiebums en välförtjänt solstund. Trodde det skulle vara lugnt en morgon som denna, men stället var fullt av byggjobbare den yngre modellen. Hello. Trodde de jobbade med något men det visade sig att de alla skulle in och sola. Hallå, jag kan dela solarie med någon av er!

Jag fick ta ståsolariet som blev över. Gillar det inte, det blir sjukt varmt så jag har faktiskt svimmat en gång där inne. Det gick dock bra den här gången. De har fått igång fläkten men det blir fortfarande tokvarmt.

Jag föredrar att sola med badbyxor på, så man håller koll på färgen, det blir så tydlig skillnad och jag vill ju inte bränna mina ädlare delar…

Yes, jag har håriga ben!

Written by Jimmy Whoo in: Life |

2 kommentarer »

  • Borde det inte vara smartare att sola med kalsongerna på? Istället för badbyxorna menar jag.. Ser lite roligt ut när strecket är nedanför kalsongkanten. En vacker dag kanske du tar av dig byxorna för någon, och då antar jag att det är kalsonger och inte badbyxor där under :P

    Vad det gäller ståsolarium så hade det aldrig funkat för mig. Jag är jävligt känslig och har lätt att svimma när det blir för varmt. Jag tar inte ens ett bad för att jag blir yr :S Jag hade svimmat på direkten i ett sådant solarie..

    Kommenterat av: nadia | 30 oktober, 2010
  • Mina badbyxor är lika stora som mina kalsonger, så det blir samma rand. Badbyxor är bättre mot rövsvett ;-) På bilden har jag ju dragit upp badbyxorna för att visa randen…

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 oktober, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning