Okt
29
2010

Lövhalka

Lövhalkan slår till igen. Denna gång hemma på vår gård. Usch jag började kratta lite smått igårkväll, tänkte om jag bara tar lite i kanterna och snyggar till. Men, det syns ju så tydligt var man har gjort och var man inte gjort, så jag kommer ju bli tvungen att göra hela gården nu. Varför skulle jag ens börja, nu måste jag ju slutföra det. Det var min helg, kommer ju ta upp all tid. Alla löv har inte ens fallit, så antagligen blir jag väl tvungen att göra det två gånger desssutom. Men det blir så mycket snyggare när gräset kommer fram istället för alla löv. Nästa hus vi bor i ska jag faen se till att det bara är barrträd på gården, resten sågas ner!

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Work |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning