Okt
28
2010

Package

När jag kom hem från jobbet stod brevbäraren och väntade på mig. Han hade två stora paket åt mig. Skumt för jag har då inte beställt något. Det visade sig vara en hel hög med diverse parmesanostar från Zeta och Buzzador. De vill att jag lagar lite olika maträtter och tillsätter parmesan och utvärderar vad jag tycker om det. Jag älskar ju ost, men jag tror jag låter Johan laga maten! Det blir bra till helgen, kanske man bjuder in några vänner på middag också?

Written by Jimmy Whoo in: Life,Work |

2 kommentarer »

  • Vad avundsjuk jag blir, vill också ha! älskar ju parmesan. Snälla Zeta skicka till mig också.

    Kommenterat av: Lotta | 28 oktober, 2010
  • Vissa har tur…

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 28 oktober, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning