Okt
27
2010

Purple Violet

Mitt lil(l)a bidrag. Varför välja färgen lila? inte särskilt vanlig i gemena mans garderob, jag hade visserligen två tröjor, en pikè och en slips att välja mellan, men inte mycket mer än så. Inte ett enda par lila strumpor, skandal! En hel drös med olika rosa men inte lila, illa. Fanns dock tre par kalsonger i min emergencylåda, ni vet de man bara tar på sig i nödfall om precis alla andra ligger i tvätten…  Har faktiskt sett andra bära lila under dagen och det får en att fundera, gör de det medvetet eller omedvetet ?

Hade kravet varit att bära blåjeans idag så hade nog 80% av befolkningen deltagit omedvetet i denna kamp.

Lila look: lila tröja; h&m, rosa skjorta; Zara, banangula chinos; Dr Denim.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning