Okt
27
2010

Ringos – Cafè Bar Bistro

Vad är det för fel på Södermalmsbor? De går så sakta, strosar runt i sin egen lilla värld och är i vägen för oss fartsyndare som försöker ta sig fram. Jag beslutade mig för en promenad mellan jobb och lunch igår vilket jag fick ångra. Alltid fastnar man bakom någon dagdrömmare som sniglar sig fram på trottoaren, gärna tillsammans med någon annan så de tar upp all yta för att ta sig förbi. Snaark. Vilken tur att jag tack vare det fann det nya, eller det är inte så nytt längre, men lunchstället Ringos på Ringvägen 52. Urgod mat, snygga kostymnissar som käkar och stora våfflor till efterrätt, allt till ett och samma pris såklart! Alltså, efterrätt och ögongodis ingår om man köper lunch.

Förresten så åkte jag tunnelbana igår. Det gör jag sällan, men igår hände det.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Style,Work |

2 kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning