Okt
24
2010

Sockerkakssmet *mums

Det känns som att det enda vettiga jag fått uträttat i helgen är att fylla magen med skit. Lika ikväll, blev en Pizza med Johan på Green Bull i Tyresö centrum. Kom hem och bakade en pepparkakssockerkaka och skulle bjuda Johan på när han kom hem från jobbet, men den råkade jag äta upp helt själv. Funderar starkt på att göra en sockerkakssmet och bara äta smeten, det är ju så underbart gott. Tv-spel och kaksmet, ibland får man vara barn igen…

Enda riktiga looken jag haft på mig denna  helg. Inte haft någon anledning att klä på mig…

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit |

2 kommentarer »

  • Sv: Ja det är inte kul, mår skit!

    Ska skriva i bloggen i dag om vad som hände våran älskade lilla Gucci

    Kommenterat av: Tommy | 25 oktober, 2010
  • ok. ska hålla utkik…

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 25 oktober, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning