Jun
20
2009

Neighbours

Efter åtskilliga försök att MMS:a in detta inlägg, så att ni även kunde se var jag befinner mig, så gav jag upp, eftersom alla försök blev misslyckade. Antingen fel på TRE eller Blogg.se.

Johan, Herkules & jag tog en promenad, 15 min bort ligger Tyresö slott och kyrka, våra största grannar. där finns fina promenadstråk att vandra runt. Eftersom vi inte verkar komma ut med båt någonting just nu så får jag använda mina seglarskor som promenadskor istället. Lyckligtvis var de faktist sköna att gå i!!

Dags att äta lite left-overs
från gårdagen och se på film, en lugn hemmakväll var längesedan vi hade, tror jag…
Seglarskor by LacosteVackra omgivningar här ute på Brevik.När ni kommer på besök så vet ni vad ni ska lyssna på;
90,2 Skärgårdsradion.

Tischa; Whyred, Tröja; WESC, Jeans; Cheap monday, Skor; Lacoste

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning