Jun
22
2009

Regn & rusk ?
Imorse när jag tog mig till jobbet var det riktigt skitväder därför drog jag på mig en väldigt basic outfit, ljusa Acnejeans, grå collegetröja från Topshop och vita converse självklart! Bild kommer senare eftersom det fortfarande inte fungerar att mms:a in bilder på blogg.se.

Fick en smärre chock när jag skulle ut på lunch nyligen, det var ju hur varmt och kvavt som helst. Var kom nu detta ifrån? Jag var tvungen att kolla upp hur väderprognosen ser ut för denna vecka.

Oj oj oj, har vi sett så många solar förut eller? Det är efterlängtat efter senaste veckornas misär…
Detta är välkommet väder för alla semesterfirare…

Written by Jimmy Whoo in: Work |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning