Jun
23
2009

The Mist

Jag fick till slut gå hem en timme tidigare från jobbet. Skönt. Trodde att jag skulle få komma hem och och softa i solen. Nej nej, vi hade besök av två vilddjur… Moa och Elvin, Johans systers barn, det positiva var att de hade grillat mat åt mig. Gott.

När de åkt hem till Norrtälje
var det dags för Johan att lägga sina sysslor på mig, eftersom jag är ledig imorgon. Vi tog ju med oss ett lass ved från Norrland senast vi var där, men ingen av oss har tagit tid att stapla upp den. Det fick jag göra ikväll. Just nu är jag helt slut i ryggen. Ska bli skönt att lägga sig på soffan framför tv:n nu. Ingen fotboll och ingen allsång på skansen för min del. Ska se filmen "The mist" istället. God natt!
Tischa;Emilio, Shorts;Tiger of sweden, Skor;Fred Perry
Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning