Jun
24
2009

Gustavsberg, Värmdö

Jag var ju tvungen att göra någonting vettigt med min lediga dag. När Johan kom hem tog vi en utflykt till Gustavsberg, porslinsparadiset till outletpriser. Hittade en hel del fin fint, men kunde inte riktigt bestämma mig innan de hann stänga. Det får bli ytterligare ett besök dit inom kort.
iittala outlet!
På väg hem ringde lillasyster Lola, hon ville åka och bada med hundarna. Med tanke på det varma vädret måste det ju vara varmt i vattnet, eller? Det var det inte kan jag säga! Jag doppade mig inte, endast fötterna. Amigo, Lolas hund, han  var som galen i vatten. Herkules däremot är en badkruka, men efter att Amigo jagat honom så hoppade han motvilligt i en stund.


Lola har vuxit upp, hon har precis köpt sin första bostadsrätt.
Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning