Jun
29
2009

Min fråga är besvarad…

Jag har alltid undrat hur de faktist mäter antalet tittare för ett visst tv-program har. Idag fick jag svaret, upptäckte Metros nya blogg "Fråga OLA " där man kan fråga precis vad man vill tydligen.

Jag läste igenom bloggen och fann mitt svar på tittarmätningen. Delvis är jag nöjd med svaret. Nu vet jag att 1200 utvalda hushåll bestämmer vad hela sveriges befolknings tittar på. MEN, hur f****n kan de 1200 hushållen representera hela sveriges befolkning??

Jag vet ju att undersökningar oftast görs på några få utvalda som sedan får representera den stora massan.
Men en sådan personlig sak som vad man tittar på tv tror jag skiljer sig mycket mer än vad de där 1200 utvalda personer visar.

Dessutom, helt ärligt, hur många vet ni, själva eller på omvägar,som har en sådan mätare?? INGEN, precis, ingen som jag frågat under åren har en sådan mätare. Och jag har ändå en bred bekantskapskrets. Jag tror att det är bluff. Det luktar så!
Idag talar jag för den stora massan Jimmysar där ute.

Today we are wearing, more or less; tischa;Lyle&Scott,
chinos;J.Lindeberg,
bälte;Bondelid, skor;Converse, totebag;Prada. (left pic)
Written by Jimmy Whoo in: General |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning