Jun
30
2009

Ena värre än det andra…

Alltså seriöst, Jag tog bussen över till fridhemsplan på lunchen för att hämta Jays post. Bussen var olidligt varm, men det kom ändå små strimmor av luft från takluckan. För att ta mig tillbaka valde jag tunnelbanan istället, tänkte att det måste vara friskare där nere. Så fel man kan ha, i tuben var det ju 10 ggr värre än på bussen, kvavt, mycket folk och allmänt ofräscht av kroppsdofter. UASCH!
Idag bär vi; skjorta; Zara man, jeans; Acne, skor; Fred Perry, väska; D&G.
Written by Jimmy Whoo in: Style |

2 kommentarer »

  • It’s unusual for me to find something on the web that is as entertaining and fascinating as what you have got here. Your page is sweet, your graphics are outstanding, and what’s more, you use reference that are relevant to what you are saying. You’re certainly one in a million, well done!

    Kommenterat av: Betsafe Freebet | 20 december, 2010
  • I have read few of the blogposts on your blog now, and I really like your style of blogging. I bookmarked it to my favorites internet site list and will be checking back soon. Pls visit my internet site also and let me know your opinion.

    Kommenterat av: Online Euro 2012 Bet | 21 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning