Okt
02
2010

Pantless saturdays

En del kvinnor kämpar för att få bada barbröstat i badhusen, då kan väl vi killar få byxlösa lördagar? Låta dasen hänga fritt någongång i månaden skulle väl vara schysst. Eller? Nej egentligen tycker jag att alla borde hålla sina intimare delar för sig själva, förutom på nakenbad och sådana självklara ställen där man kan vara naken. Jag har absolut inget behov av att visa upp mig på det sättet. Jag hittade dock denna artikel i tidningen GQ om byxlösa lördagar.

The idea: Monday through Friday belongs to our bosses, Sunday to our Lord. But Saturday, if only for a precious few hours, it’s all about the boys—about the sweet liberation that comes with standing tall and unfettered, proudly proclaiming, ”This, madam, is my junk. Now, kindly step aside and allow me into the museum.”

Written by Jimmy Whoo in: Life,Uncategorized |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning