Maj
23
2009

Stephen King – Cujo

Jag har spenderat nästan hela natten i tvättstugan. Amigo är en sängvätare och kissar hela tiden. Så fort man själv somnar om så hoppar han upp i sängen, och efter 30 min så måste han göra sina behov.

Detta ledde till att han och Herkules bråkat hela natten, eftersom sängen är Herkules så vill han inte ha nån sångvätare där.

Jag har turen som är ledig idag och behövde väl egentligen inte sova, mer synd om Johan som skulle upp 05:30 och jobba. Johans nytvättade soffa är inte så nytvättad längre. Stackarn, han höll på hela helgen med vår soffa, och nu är den helt lerig.

MEN, jag bör tillägga
att man får ut så mycket mer kärlek av hundarna så man kan inte vara arg på dem, eftersom allt handlar om hur man uppfostrar dem. Lola har precis anmält Amigo till valpkurs, så förhoppningsvis får hon lite pli på honom inom kort.
Vilket projekt, att få med båda hundarna på bild, när man själv inte kan hålla kameran.
Lösningen; Photobooth.
Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning