Sep
25
2010

Bromance

Finns det något sexigare än bromance? Två straighta killar som visar sin kärlek (nonsexual) till varandra. Lite mer sådant runt om i världen så skulle allt vara bättre. Killar borde överlag bli bättre på att visa känslor, inför vänner, killar som tjejer, och inför deras flick- och pojkvänner. Varför ska det vara så svårt? Machokillar är ju så ute…

När har en bromance gått överstyr? När det blir naket? Det är ju allmänt känt att heterokillar gärna drar i snoppen i grupp, eller är det en myt? D-mannen erkänner ju att han gjort det. Det som är värst med bromances och metrosexualitet är väl att vår gayradar försvagas, det är oerhört svårt ibland att avgöra, straight or gay ?

Written by Jimmy Whoo in: General,Uncategorized |

1 kommentar »

  • I am impressed, I have to say. Really rarely do I encounter a blog that is both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. Your post is important; the matter is something that not many people are talking intelligently about. I’m very happy that I stumbled across this in my search for something relating to it.

    Kommenterat av: Betting Euro 2012 | 21 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning